Secretele unei exfolieri perfecte

 

Exfolierea este un proces foarte important pentru frumusețea unei femei și ar trebui sa se regaseasca in rutina sa de ingrijire. Scrub-ul bland il putem face saptamanal sau de 2 ori pe saptamana, – asta daca obisnuim sa folosim mult machiaj zilnic, Iar o exfoliere(peeling) mai puternice, cu acizi din fructe se poate face sezonier sau maxim o data la 28 de zile, pt cei cu pielea mai putin sensibila si neafectata de alergii sau cuperoza. (ideal ar fi sa tinem cont si de fazele Lunii si sa-l facem la Luna Noua, pentru ca efectul sa fie optim)
Scrubul nu numai că îndepartează celulele moarte de la suprafața pielii, ci si desfundă porii astupati cu sebum, praf și resturi de machiaj, inlăturând din profunzime murdăria și microbii, ce pot provoca aparitia acneei.Este foarte important să știm cum aplicăm corect scrub-ul, pentru a nu provoca mai multe daune decât beneficii, fiind vorba de o procedură mecanică. Un scrub trebuie aplicat întotdeaauna cu mișcări blânde, ușoare, circullare și, în același timp, urmărind liniile de minimă întindere a pielii .
Nu mai vobim de faptul, că produsul în sine trebuie să aibă particule abrazive naturale, cât mai mici și foarte bine șlefuite, dar și prinipii active de calitate, care să accelereze optim formarea de celule noi. Doar așa efectul va fi cel așteptat – o piele luminoasă și strălucitoare.!
Vă invit să descoperiți SCRUBUL RЕGENERATOR PENTRU FAȚĂ din gama Siberian Pure Herbs
Ajută la îndepărtarea stratului de celule moarte și curăță tenul în profunzime, estompând micile imperfecțiuni.Deschide porii, îmbunătățește circulația, ajută la eliminarea toxinelor acumulate, îmbunătățește respirația celulelor.
Compuși activi:
pudră fină din sâmburi de măsline
cofeină
menthol
pulbere din fructe de călin
pulbere din fructe de zmeură
pulbere din fructe de afine și merișor.
Toate ingredientele sunt 100% naturale , fără parabeni,conservanți sau coloranți.